januari 2015: Ambassadeur van de smaak

Ongewijzigd: Kan een jaar nog beter beginnen voor twee ambachtelijke ondernemers? Ongewijzigd: Kan een jaar nog beter beginnen voor twee ambachtelijke ondernemers?

Ongewijzigd: Koos van Eijndhoven ondernemer van het jaar en ik Ambassadeur van de Smaak van Valkenburg aan de Geul. Ongewijzigd: Koos van Eijndhoven ondernemer van het jaar en ik Ambassadeur van de Smaak van Valkenburg aan de Geul.

Ongewijzigd: B&W van Valkenburg riep Koos ( Bakkerij Koos Van Eijndhoven) op Nieuwjaar uit tot Valkenburgs Ondernemer van het jaar 2014 en tegelijkertijd benoemde burgemeester Martin Eurling mij tot “Ambassadeur van de Smaak van Valkenburg aan de Geul”: een zeer eervolle vermelding aldus het daarbij behorende officiële document. Ongewijzigd: B&W van Valkenburg riep Koos ( Bakkerij Koos Van Eijndhoven) op Nieuwjaar uit tot Valkenburgs Ondernemer van het jaar 2014 en tegelijkertijd benoemde burgemeester Martin Eurling mij tot “Ambassadeur van de Smaak van Valkenburg aan de Geul”: een zeer eervolle vermelding aldus het daarbij behorende officiële document.

Ongewijzigd: Ik ben er blij mee. en Koos straalde met zijn onderscheiding. Burgemeester Martin Eurlings maakte van deze benoemingen een echt feestje tijdens de zeer druk bezochte Nieuwjaarsbijeenkomst op het stadhuis. Ongewijzigd: Ik ben er blij mee. en Koos straalde met zijn onderscheiding. Burgemeester Martin Eurlings maakte van deze benoemingen een echt feestje tijdens de zeer druk bezochte Nieuwjaarsbijeenkomst op het stadhuis.

Oorkonde

En natuurlijk bloemen voor Marjolijn van de burgemeester.

Gelukkige mensen samen op de foto: links Marijn en Koos Bakkerij Koos Van Eijndhoven Ondernemer van het Jaar en rechts Marjolijn inmiddels als 43 jaar de echte smaakmaker in de ambachtelijke keuken van Le Grand Menu du Bonheur – Hubert Haenen

2010, nov 20 – Patron-cuisinier Hubert Haenen van restaurant Hubert Haenen (2010) – van Marie Cecile Thijs (Ned) – uit haar reeks koksportretten voor het Financieel Dagblad.