Loading

Stoppen met roken

Het boek Stoppen met Roken is op de eerste plaats een bijzonder effectieve gids die je duidelijke richtlijnen geeft hoe je definitief kunt stoppen met roken.

Het  geeft je ook een diep inzicht in de manier waarop roken je in zijn macht houdt en wat het daadwerkelijk met je doet. Lees bijvoorbeeld wat de effecten zijn van  nicotine,  koolmonoxine en teer: stoffen die je bij het roken binnen krijgt. En dat zijn nog maar drie van de minstens 40 kankerverwekkende stoffen die in de rook zitten die je inademt.

De vluchtige voordelen van roken

Natuurlijk: roken heeft ook enkele vluchtige voordelen. Als het die niet had, zou niemand ooit roken. Maar omdat die zogenaamde voordelen zo “vluchtig” zijn heb je ook een heleboel sigaretten (of sigaren) nodig  om die uiterst kortstondige voordelen steeds weer op te roepen. En hoe meer je rookt des te meer uiterst gevaarlijke stoffen krijg je ook binnen. Maar ja, dat ontkennen we graag totdat de nood aan de man of de vrouw komt  en spijt niet meer helpt.

Trots

Het boek Stoppen met Roken is echt een effectieve methode die je kunt volgen om te stoppen met roken.  Je zult er wel wat voor moeten doen. Geen overwinning zonder strijd. De methode geeft je wel de strategie die je kunt volgen om die strijd toch nog gemakkelijker dan je denkt  te kunnen winnen. Met dit boek in de hand kun je op eigen kracht – en daar kun je dan echt trots op zijn – het roken definitief vaarwel te zeggen.

Stoppen met Roken Ebook

Kom in actie

Kom nu in actie en schaf deze belangrijke gids aan die ook van jou een Blije Nooit Meer Roker maakt.

De prijs voor dit waardevolle E-Book is nu tijdelijk slechts 3,50.

Hier kun je ons e-book Stoppen met roken bestellen.

Direct nadat je betaald hebt ga je naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. En voor de zekerheid krijg je het e-book daarna ook nog eens in een e-mail toegestuurd.

Doe het nu!

Totaal: € -