Loading

Coaching

Roy Martina ontwikkelde een zeer effectieve methode om te stoppen
met roken: de Stoppen met Roken Methode.  Hij leidde persoonlijk een groot aantal coaches op om deze methode toe te passen.

Waarom stoppen met roken zo moeilijk is

Ondanks het feit dat iedereen weet dat roken slecht is, lukt het de meeste mensen niet om met deze slechte gewoonte te stoppen. Zelfs niet als de roker zich bewust is dat roken er voor zorgt dat hij of zij korter leeft en een grotere kans heeft op vroegtijdige aftakeling, verminderde levenskwaliteit en mogelijk lijden.

Tijdens zijn jarenlange onderzoek heeft Roy Martina ontdekt dat de reden waarom iemand niet kan stoppen met roken niets te maken heeft met nicotineverslaving, maar met een drietal andere factoren.

Factor 1: Neuro synapsen (macht der gewoonte)

Dit is één van de belangrijkste factoren waarom stoppen met roken zo moeilijk is. Gewoontes worden in de hersenen opgeslagen als zogenaamde synapsen (verbindingen tussen de zenuwcellen) en zorgen ervoor dat we op de automatische piloot varen.

Factor 2: Pavlovse reflexen

Naast de synapsen is er een nog grotere uitdaging en dat is het feit dat een groot percentage van de rokers (40%) een reflexroker is; onder bepaalde omstandigheden moeten deze mensen gewoon roken.

Factor 3: Emotionele onderdrukkers

Heel veel mensen gebruiken sigaretten om hun emoties onder controle te houden.

Dit zijn slechts symptomen van de diepste angst die elke roker heeft en waarom hij/zij niet kan stoppen, nl.:

Dat het te moeilijk en te pijnlijk zal zijn!
M.a.w. een onbewuste faalangst!

Deze angst is zo sterk dat veel rokers zeggen niet te willen stoppen met roken!

Met de Nooit Meer Roken Methode is stoppen 10 keer gemakkelijker

Er is eindelijk een perfecte oplossing dankzij de unieke Nooit Meer Roken Methode van de arts Roy Martina. Na slechts één sessie keert de roker als een blije, gelukkige niet-roker naar huis zonder enige vorm van ontwenningsverschijnselen.

Met de Nooit Meer Roken methode ben en blijf je onder alle omstandigheden
een blije niet roker voor de rest van je leven

Wanneer rokers trachten te stoppen met andere methoden dan voelen ze zich ellendig en hebben ze een sterk gemis aan hun sigaretten. Dit kan hun leven en dat van hun naasten vergallen.

Met de Nooit Meer Roken methode gebeurt dat juist niet.

Het verwijdert in korte tijd de redenen waarom iemand rookt. De diepe verandering van het zelfbeeld en het verwijderen van de synapsen die iemand gevangen houden maken het grote verschil. Methodes als nicotinepleisters, laseren en hypnose zijn lang niet zo effectief, bepaalde medicijnen zijn zelfs niet ongevaarlijk. Het enige wat je hoeft te doen is te ontspannen en het op je af te laten komen. Makkelijker kan het niet!

80-95% stopt in één sessie

De reden dat  de Nooit Meer Roken methode veel effectiever werkt dan alle andere methoden is dat Roy Martina van een geheel ander principe uitgaat.  Alle andere methoden gaan uit van de theorie dat nicotine het probleem is.

Het grote verschil

Het grote verschil is dat Roy Martina heeft ontdekt dat de grootste uitdaging voor een roker niet nicotine is maar de synapsen en het zelfbeeld dat opgeslagen is in het Onderbewustzijn.
De zogenaamde synapsen maken het bijna onmogelijk om te stoppen met roken.

Deze synapsen creëren de zogeheten Pavlovse reflex. Je gewoontes zijn zodanig geprogrammeerd in de synapsen dat ze niet te stoppen zijn met alleen wilskracht. Als je het bewuste en onbewuste zou vergelijken met een ijsberg waarvan het deel dat boven water uitsteekt het bewuste deel is, dan begrijp je onmiddellijk dat wilskracht het altijd verliest van gewoontes. Het is namelijk noodzakelijk dat het bewuste en onbewuste samenwerken. Het unieke van de Nooit Meer Roken Methode is dat het een combinatie is van verschillende therapieën waaronder elementen uit trance inductie, NLP, acupressuur en vele andere.

Het allerbelangrijkste zijn de ingrijpende veranderingen die mogelijk zijn in korte tijd waarmee het zelfbeeld van iemand kan veranderen. Wanneer iemand 100% stapt in de persoonlijkheid van Ik ben een niet-roker in plaats van Ik ben gestopt met roken, is het een verschil van dag en nacht. Dat is een van de redenen dat de Nooit Meer Roken methode zo effectief is. Vandaar dat er ook geen ontwenningsverschijnselen zijn en men niet aankomt.

Detoxen en Regeneratie

Na de sessie krijg je belangrijke tips mee die helpen om de veranderingen nog dieper te ankeren in het autonome zenuwstelsel en het onbewuste.

Niets te verliezen, je kunt alleen winnen

Nooit Meer Roken is een unieke methode waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van Trance Coaching om rokers te helpen te stoppen met roken en een blije niet roker te worden onder alle omstandigheden. Deze methode is ontwikkeld door de arts Roy Martina op basis van 20 jaar onderzoek op vele patiënten.

Trance Coaching: diepe ontspanning

Trance Coaching is een relaxatietechniek die de roker volledig doet ontspannen waardoor hij/zij in de zogeheten alpha staat komt. In alpha staat is de Kritische Mind (deel van het onbewuste) veel minder actief en kunnen geloofsovertuigingen een stuk gemakkelijker veranderd worden.

Hoe werkt Trance Coaching nu precies?

Onze geest werkt op twee niveaus: het bewuste en het onbewuste. We maken beslissingen, denken en doen dingen met onze bewuste geest. De onbewuste geest controleert onze gewoontes. De ontspannen staat waarin we verkeren als we in trance zijn, wordt ook wel alpha staat genoemd. Het biedt ons de gelegenheid om direct met het onbewuste van de cliënt te communiceren. Daarom gaat het zo snel en is het zo gemakkelijk om levenslange gewoontes te veranderen door middel van Trance Coaching.

Alpha maakt verandering makkelijker

Wanneer we ontspannen zijn (alpha staat) kan de Nooit Meer Roken Coach direct communiceren met het onbewuste zonder inmenging van de Kritische Mind. In deze alpha staat is het veel gemakkelijker gedragingen te veranderen en het zelfbeeld te veranderen naar die van een niet-roker. Dat is het grote verschil met andere methodes. Het onbewuste werkt 100% mee zodat iemand nooit meer gaat roken. Het is niet voldoende om te stoppen met roken, maar het belangrijkste is om een niet-roker te worden.

Werkt dit voor iedereen?

Als men gemotiveerd is en echt wil stoppen met roken werkt het altijd.

Trance Coaching is volledig veilig

Trance Coaching is niets anders dan een staat van ontspanning. Je bent volledig bewust van wat er gebeurt, jouw onbewuste staat meer open. Het is 100% veilig. Je gaat na de sessie als een veranderd mens naar huis.

Je hebt niets te verliezen behalve een slechte gewoonte en wint je gezondheid terug

Geef je gegevens door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Please prove you are human by selecting the House.