Loading

De Zeven tips die je helpen om te stoppen met roken

Zeven tips die je helpen om te stoppen

Iedereen kan stoppen met roken. De een kan het uit zich zelf, de ander heeft een beetje hulp nodig en een derde doet er het best aan om hulp te zoeken. Ik ontwierp zeven top tips voor je.

De zeven tips zijn voor die mensen die een beetje hulp nodig hebben en voor rokers die
eens willen kijken of ze zelf de klus kunnen klaren voordat ze hulp moeten zoeken.

Het grootste misverstand

Stoppen met roken heeft helemaal niets met wilskracht te maken.

Goed, je hebt het klaar gekregen om “op wilskracht” even te stoppen, maar er hoeft maar iets te gebeuren dat je uit je normale doen haalt en hop, voordat je het weet heb je weer een sigaret in de hand. De kunst is je onbewuste overtuigingen om te zetten naar overtuigingen die je helpen. De tips lezen kan je daarbij helpen.

Zelf ben ik, zonder hulp, gestopt in 1975

Zonder hulp?  Dat geloof ik toch zelf niet?  Nee,  ik werd door mijn lichaam geholpen.

Ik voelde me vaak gewoon beroerd van die pijp en al die sigaren die ik aan de lopende band rookte als ik voor de krant aan het schrijven was. Zo beroerd  en met zo’n vieze smaak in de mond dat ik uiteindelijk zo boos werd op mezelf, zo van me zelf walgde dat ik de hele zooi plotseling weggooide in kolkende stroom van het riviertje naast mijn huis.

Wil jij gratis tips ontvangen?

Vul dan je hieronder naam en e-mailadres in, en ik stuur ze je meteen toe.

 

7 tips om je beter te voelen

Nu inschrijven


Privacy beleid

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Al die dure pijpen en de laatste kistjes sigaren dreven snel ver weg van me zelf. Ze dreven mijn leven uit. Ik had er wel heel veel maanden over moeten doen om zo boos op me zelf te worden dat ik het uiteindelijk ook deed. Dat was een van de beste dagen van mijn leven.

Ik denk dat ik ” heel boos worden op jezelf”  als achtste tip moet opnemen in het waardevolle rijtje van de zeven. Je moet je zelf eens goed de waarheid zeggen.

Met de tips heb ik al heel wat mensen kunnen inspireren om te stoppen of om hulp te zoeken.  Al die mensen kwamen in actie nadat ze tips (of mijn boek) hadden gelezen.

Hubert

P.S. Heb je meer hulp nodig, of wil je jezelf een groot plezier doen, zorg dan dat je zo snel mogelijk het E-Book “Stoppen met roken” in huis haalt voor 9,50, waar wacht je op?