Zaterdag 1 juli ging, tegelijkertijd met de Tour de France ook de Culi Tour de France Quiz van start bij L’Auberge Au Four du Tour – De Potkachel in Berg en Terblijt.Het was tegelijkertijd ook de opening van het culi event Le Tour sur l’Assiette.
Zo lang de Tour onderweg is kookt L’Auberge au Four du Tour – De Potkachel steeds een beroemd Frans gerecht van de regio die de Tour aandoet. Hier een fotoverslag van de start van De Culi Tour en Tour sur l’ Assiette.

Ook vind je hier de eerste vragen van de Culi Quiz de France.

Schermafdruk 2017-07-04 22.54.30

Schermafdruk 2017-07-05 12.43.31

Zo ziet genieten er uit – video L’ Auberge Au Four du Tour- De Potkachel  liet de deelnemers aan de Culi Tour Quiz zaterdag van alle zeven regionale plats proeven die de Auberge gedurende de Tour de France serveert. Deze week is dat de Choucroute omdat de Tour de Vogezen aan doet en dicht bij de Elzas komt. Maar de Auberge serveert ook voortreffelijk gerijpte rauwmelkse Franse kazen. Carlijn, vriendin van Ki, (waarschijnlijk omdat Ki zo lekker kookt ) genoot geweldig van alle gerechten en de kaas. Kijk maar eens naar de video hieronder.

Schermafdruk 2017-07-05 20.13.08