Nieuws

Alle recente verhalen van Hubert Haenen

Archief

stivorno

Artsen stappen op rokers af: indrukwekkende video Wat is dit een indrukwekkende emotievolle video met artsen die op rokers afstappen en hun aanspreken. Je ziet

Lees verder »
Over eten en drinken

Mi-cuit en dierenplezier

  Mi-cuit van ribeye: mooier en lekkerder kan het niet. Mi-cuit wil zeggen dat we een stukje vlees of vis maar aan één kant bakken.

Lees verder »
de star is nederlands
Archief

De “Star” is Nederlands

Nederlandse “star” maakt furore in Lübeck Hanzestad Lübeck zette het Theater Liebreiz van de Nederlander Reinier Haenen met een opvallend artikel in de nieuwste toeristische

Lees verder »
echt vuur in de keuken
Over eten en drinken

Echt vuur in de keuken

Echt vuur in de keuken Ik werkte zestien jaar lang met “echt” vuur in de keuken. Daarvoor keek ik met jaloerse ogen naar pizza ovens

Lees verder »
lamsbout de ahr aan tafel
Ahrwijn

De Ahr aan tafel

De Ahr aan tafel Buiten is het koud en binnen is de tafel gedekt De kaarsen zijn aangestoken en uit de oven komt een lamsboutje,

Lees verder »
Archief

Misleiding

Van Rijn: misleiding Vandaag, 23 november 2016, heeft staatssecretaris Van Rijn gereageerd op Kamervragen van SP-Kamerlid Henk van Gerven naar aanleiding van de aangifte tegen

Lees verder »

Adieu

Het afscheid van restaurant Hubert Haenen was feestelijk, emotioneel en vooral ook heel lekker! 12 juni kookte chef Marjolijn hier voor het laatst de sterren van

Lees verder »

Boos, heel boos

Nadat ik dit bericht las werd ik boos, steeds bozer. Wij cuisiniers staan in de keuken ons best te doen om zo vers en zo levend

Lees verder »

Pannenkoeken

Er gingen tientallen jaren voorbij voordat ik weer een echte ouderwetse pannenkoek proefde. Waar? Gewoon in Valkenburg. Als ik aan pannenkoeken denk, dan komt er

Lees verder »

Zeg nee

Zeg Nee. Nog 37 dagen tijd om je doelen voor 2015 waar te maken. Tips die helpen. Zeg Nee Het woordje NEE is een van de

Lees verder »

Saint Hubert

  SAINT HUBERT Op drie November begint in Saint Hubert La Grand Chasse.  Saint Hubert, midden in de Ardennen,  is een plaatsje van niks, maar het

Lees verder »

Stoptober 2015

Stoptober Meer dan 20.000 mensen doen mee aan het Stoptober event deze maand. Dit is verreweg de grootste manifestatie in Nederland om mensen te helpen

Lees verder »

Afspraak is afspraak

Dag 89 Nog geen anderhalf uur voordat ons restaurant open ging belde mevrouw A. luchtigjes op met de mededeling dat ze haar weken eerder gemaakte

Lees verder »

98 dagen nog..

Zorg dat je conditie goed is. Wil jij je doelen echt bereiken, dan is het natuurlijk ook heel belangrijk dat je aan je conditie werkt.

Lees verder »

99 dagen: doen

Waar kies je voor? We hebben nog 99 dagen om van dit jaar een succes te maken, of 2014 weer te laten lijken op al

Lees verder »

100 dagen

100 dagen nog om 2014 succesvol af te sluiten Vandaag 23 september hebben we nog 100 dagen over om van 2014 een echt succes te

Lees verder »

Culi Quiz week 34

    Koffietijd Een top koffie, espresso, cappuccino maken: dat is echt heel complex. Mijn eerste verbazingwekkende ervaringen met een top koffie deed ik zo’n 35 jaar

Lees verder »

Culi Quiz week 33

Kaas en Mi-Cuit Valkenburg heeft al bijna twee jaar een prachtige kaaszaak: Kazerij Verschuren die langzamerhand een hele mooie collectie kazen heeft opgebouwd. Zeker een

Lees verder »
herfstgloed aan de ahr
Ahrwijn

Herfstgloed aan de Ahr

Herfstgloed kleurt de Ahr Hubert Haenen fotografeerde de herfst in het dal van de Ahr. Schitterend gekleurde wijnvelden, maar ook het briljante rood van beginnende

Lees verder »
Over eten en drinken

Lekker likken

Waarom hebben we vingers en een tong ?  Natuurlijk om te gebruiken en vooral om te gebruiken om zelfs het laatste spoortje chocolade niet verloren

Lees verder »